Απεργία διαρκείας και από τους φορτηγατζήδες Reviewed by Momizat on . Σημαντικά προβλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών, γι’ αυτό εξήγγειλαν απεργία διαρκείας. Από αύριο  Σάββατο 8 Μαρτίου οι φορτηγατζήδες αναμέν Σημαντικά προβλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών, γι’ αυτό εξήγγειλαν απεργία διαρκείας. Από αύριο  Σάββατο 8 Μαρτίου οι φορτηγατζήδες αναμέν Rating: 0

Απεργία διαρκείας και από τους φορτηγατζήδες

Απεργία διαρκείας και από τους φορτηγατζήδες

Σημαντικά προβλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών, γι’ αυτό εξήγγειλαν απεργία διαρκείας. Από αύριο  Σάββατο 8 Μαρτίου οι φορτηγατζήδες αναμένεται να κατεβάσουν χειρόφρενο καταγγέλλοντας την πολιτεία για αδράνεια όσον αφορά στην πάταξη της παράνομης μεταφοράς από φορτηγά ξένων χωρών και από ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητα. Kαι στα Τρίκαλα εκ μέρους της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Κεντρικής Ελλάδος ο Πρόεδρος κ Βασίλης Τζιμοράγκας  διαμαρτύρεται και για τις αυξήσεις στα διόδια, αλλά και για ζητήματα που αφορούν το ασφαλιστικό, και τον τρόπο φορολόγησης των μελών της. Όπως ανέφερε, παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις των αρμόδιων υπουργείων για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, αθέτησαν τις υποσχέσεις και δεν προχώρησαν στη λήψη κανενός μέτρου προς αυτή την κατεύθυνση. Υπενθυμίζεται ότι οι φορτηγατζήδες είχαν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στους αγρότες, στη διάρκεια των μπλόκων, ενώ προ ημερών πραγματοποίησαν πορεία με τα φορτηγά στους δρόμους των Τρικάλων.

Από την πλευρά τους και στελέχη του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων  απευθύνουν έκκληση προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών να επιδείξει πνεύμα κατανόησης και πρόθεσης συνεργασίας, έτσι ώστε, έστω και την ύστατη στιγμή, να αποφευχθεί ένα ακόμα πλήγμα στην αγορά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή