Απεργία και στον ΕΟΠΥΥ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Κλειστά θα είναι από αύριο Δευτέρα τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και στα Τρίκαλα , καθώς οι γιατροί ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι και την Τετάρτη, δια Κλειστά θα είναι από αύριο Δευτέρα τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και στα Τρίκαλα , καθώς οι γιατροί ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι και την Τετάρτη, δια Rating: 0

Απεργία και στον ΕΟΠΥΥ Τρικάλων

Απεργία και στον ΕΟΠΥΥ Τρικάλων

Κλειστά θα είναι από αύριο Δευτέρα τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και στα Τρίκαλα , καθώς οι γιατροί ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι και την Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι για τις επερχόμενες απολύσεις και τη διαθεσιμότητα.

Τις ημέρες της απεργίας τα ιατρεία του Οργανισμού θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούν μόνο έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, όχι όμως και τα ραντεβού.

Εκτός από τα παραπάνω θέματα που δικαιολογημένα απασχολούν τον ιατρικό κόσμο, σε ό,τι αφορά την πόλη των Τρικάλων, να υπενθυμίσουμε ότι παρατηρούνται σημαντικότατες ελλείψεις σε ειδικότητες γιατρών λόγω συνταξιοδοτήσεων ή λήξης των συμβάσεων.

Συγκεκριμένα, έληξαν εδώ και αρκετό καιρό οι συμβάσεις ιατρών ενός (1) χειρουργού, δυο (2) παιδιάτρων), ενός (1) παθολόγου, ενός (1) ορθοπεδικού, ενός (1) ψυχιάτρου, ενός (1) οφθαλμιάτρου, δυο (2) ακτινολόγων, καθώς και δυο (2) γιατρών που απασχολούνταν στη Μονάδα της Καλαμπάκας και ενός (1) στη Φαρκαδόνα.

Ο πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, κ. Νίκος Σακκάς μιλάει για «απαράδεκτη κατάσταση η οποία δοκιμάζει τις αντοχές του συστήματος και των ίδιων των ασφαλισμένων οι οποίοι δεν θα μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή