Απεργία πείνας ξεκινά ο Κουφοντίνας – Απορρίφθηκε νέο αίτημα για άδεια Reviewed by Momizat on . Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά την νέα απόρριψη αιτήματος του για άδεια από τις Φυλακές Βόλου, όπου κρατείται.Αργά το απόγευμα, ολοκληρώθηκε Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά την νέα απόρριψη αιτήματος του για άδεια από τις Φυλακές Βόλου, όπου κρατείται.Αργά το απόγευμα, ολοκληρώθηκε Rating: 0

Απεργία πείνας ξεκινά ο Κουφοντίνας – Απορρίφθηκε νέο αίτημα για άδεια

Απεργία πείνας ξεκινά ο Κουφοντίνας – Απορρίφθηκε νέο αίτημα για άδεια

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά την νέα απόρριψη αιτήματος του για άδεια από τις Φυλακές Βόλου, όπου κρατείται.Αργά το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Φυλακής στην Κασσαβέτεια του Βόλου. Ο Εισαγγελέας έθεσε βέτο στη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, επικαλούμενος όχι τυπικούς, αλλά ουσιαστικούς, όπως ανέφερε λόγους.

Οταν ο εισαγγελέας είπε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος παρέστη στο Συμβούλιο, την αιτιολογία για την οποία άσκησε βέτο στην κατά πλειοψηφία θετική απόφαση του Συμβουλίου, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια τρομοκράτης, του απάντησε ότι τον αντιμετωπίζει όχι ως νομικός, αλλά ως πολιτικός αντίπαλος. «Γι’ αυτό κι εγώ ξαναπιάνω το κόκκινο νήμα της αντίστασης και ξεκινώ απεργία πείνας», κατέληξε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, άδειασε το κελί του από κάθε είδους τρόφιμο και άρχισε απεργία πείνας.

Αφήστε το σχόλιο σας