Απεργίες προκήρυξαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης Reviewed by Momizat on .  Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απαντούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Πραγματοποιήθηκε  Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απαντούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Πραγματοποιήθηκε Rating: 0

Απεργίες προκήρυξαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Απεργίες προκήρυξαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης
 Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απαντούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη συλλαλητήριο με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και συνταξιούχων, που διοργάνωσαν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι, μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κατά της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.
Όπως είναι γνωστό το νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη στην Βουλή και την Τρίτη εισέρχεται στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση, ενώ παράλληλα κατατέθηκε τροπολογία η οποία διαγράφει την ασφαλιστική μας σχέση. Δηλαδή την περιουσία μας που έχει σχηματιστεί στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ, αφού ως γνωστό είχαμε μέχρι το 1999 ασφάλιση στον εργοδότη.
Με την πράξη τους αυτή επιχειρούν να απαλλάξουν  τη ΔΕΗ από αυτή την σχέση καταργώντας τον Ν. 2773/99, ο οποίος αναγνωρίζει την ενσωματωμένη ασφαλιστική μας περιουσία στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ.
Αυτό βεβαίως γίνεται για να μην υπάρξει καμία εμπλοκή στην πώληση του ΑΔΜΗΕ σήμερα, αύριο στην μικρή ΔΕΗ και στην συνέχεια με το 17% της μητρικής. Γιατί εξυπακούεται ότι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα κηρύξουμε αέναο αγώνα, διεκδικώντας την ασφαλιστική μας περιουσία.
Γι’ αυτό σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, οι οποίες αρχίζουν από το ξεκίνημα της βάρδιας την Τρίτη 28/1/2014 και ώρα 00:01. (Για την Μεγ/λη σε ΑΗΣ & Ορυχεία από 23:01 της Δευτέρας)
Παράλληλα διοργανώνουμε συγκέντρωση την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στην Πλατεία Κοραή στις 3:30 το μεσημέρι με πορεία προς το Σύνταγμα, όπου εκεί θα παραμείνουμε μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του Νομοσχεδίου στην Βουλή.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή