Απεργεί μόνο το Δ.Σ. στον Δήμο Τρικκαίων… Reviewed by Momizat on .  Παρά το γεγονός ότι η Τρόικα συζητά με την Κυβέρνηση για την διαθεσιμότητα με την πλειοψηφία των εν δυνάμει απολυομένων να προέρχεται από τον χώρο της αυτοδιοί  Παρά το γεγονός ότι η Τρόικα συζητά με την Κυβέρνηση για την διαθεσιμότητα με την πλειοψηφία των εν δυνάμει απολυομένων να προέρχεται από τον χώρο της αυτοδιοί Rating: 0

Απεργεί μόνο το Δ.Σ. στον Δήμο Τρικκαίων…

Απεργεί μόνο το Δ.Σ. στον Δήμο Τρικκαίων…

 Παρά το γεγονός ότι η Τρόικα συζητά με την Κυβέρνηση για την διαθεσιμότητα με την πλειοψηφία των εν δυνάμει απολυομένων να προέρχεται από τον χώρο της αυτοδιοίκησης , κανείς δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων δεν απήργησε σήμερα, παρά μόνο τα μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων.
Από τη μια η απώλεια μέρους του μισθού τους από τις απεργίες της περασμένης εβδομάδας, ο φόβος και η απογοήτευση έκαναν εμφανή την παρουσία τους και στο Δήμο Τρικκαίων. Τι αντίφαση, αλήθεια; Μας ενοχλεί όταν οι εξελίξεις που μας πονάνε και μας θίγουν γίνονται για μας χωρίς εμάς, αλλά, όταν απαιτείται η παρουσία μας και η δράση μας για το καλό μας, για τα δικαιώματά μας, για τη δουλειά μας …τότε αφήνουμε τους άλλους…! Ο λόγος για την ολιγάριθμη συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στην σημερινή απεργία, ενώ η Τρόικα ήδη συζητά το θέμα νέων διαθεσιμοτήτων στους χώρους των ΟΤΑ!
Για μια ακόμη φορά απήργησαν μόνο τα μέλη του Δ.Σ των δημοτικών υπαλλήλων με τους λοιπούς να παραπονιούνται από τα γραφεία τους- για πόσο ακόμα θα τα έχουν αλήθεια;- ή και από άλλες θέσεις εργασίας! Το «σύνδρομο του καναπέ» έχει γίνει πια εμφανώς τρόπος ζωής και στον εργασιακό μας χώρο και οι διαμαρτυρίες των υπό καθεστώς ομηρίας εργαζομένων περιορίζονται στη γκρίνια και στα λόγια!! Μια ινδιάνικη παροιμία λέει πως όταν μαγαρίζεται το στρώμα του διπλανού, σύντομα θα πλαντάξεις και συ από τις μαγαρισιές! Αν δε γίνει αντιληπτό πως μόνο ενωμένοι, σύσσωμοι και διαμαρτυρόμενοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή