Απεργοί απέκλεισαν το εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ – Αίτημα τους η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Reviewed by Momizat on . Το εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» απέκλεισαν πριν από λίγο εργαζόμενοι του εργοστασίου οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Πρόκειται για πανελλαδική Το εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» απέκλεισαν πριν από λίγο εργαζόμενοι του εργοστασίου οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Πρόκειται για πανελλαδική Rating: 0

Απεργοί απέκλεισαν το εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ – Αίτημα τους η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Απεργοί απέκλεισαν το εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ – Αίτημα τους η  Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Το εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» απέκλεισαν πριν από λίγο εργαζόμενοι του εργοστασίου οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

Πρόκειται για πανελλαδική κινητοοίηση της Ομοσπονδίας, Συνδικάτων και επιχειρησιακών σωματείων και στον συγκεκριμένο κλάδο οι εργαζόμενοι εδώ και 13 χρόνια δουλεύουν χωρίς κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μιας και οι βιομήχανοι αρνούνται να την υπογράψουν.

«Οι βιομήχανοι από χρόνο σε χρόνο αυξάνουν σε δυσθεώρητα ύψη την κερδοφορία τους, σε αντίθεση με τους εργαζόμενους, που αγωνιούμε καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί, μη μας κόψουν το ρεύμα, μη μας ξεσπιτώσουν», τόνισαν στην TrikkiPress εργαζόμενοι στo εργοστάσιο γάλακτος.

Αφήστε το σχόλιο σας