“Απεργούμε και διαδηλώνουμε” Reviewed by Momizat on . Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καλεί την Τετάρτη 9/4/2014 σε συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στις 10 π.μ. Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καλεί την Τετάρτη 9/4/2014 σε συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στις 10 π.μ. Rating: 0

“Απεργούμε και διαδηλώνουμε”

“Απεργούμε και διαδηλώνουμε”
Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καλεί την Τετάρτη 9/4/2014 σε συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στις 10 π.μ.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ:

  • Ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και της τρόικα ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ,
  • Ενάντια στα πολυνομοσχέδια που απορυθμίζουν τις εργασιακές σχέσεις,απελευθερώνουν τις απολύσεις και ξεπουλάνε κάθε ίχνος δημόσιας περιουσίας και τα συνεχόμενα νέα μέτρα που διαλύουν τις ζωές μας.
  • Για τους ανέργους,τους ελαστικά εργαζόμενους,τους υποαπασχολούμενους,τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που βιώνουν καθημερινά την εργοδοτική τρομοκρατία,τους δημόσιους υπάλληλους που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα και απολύονται,τους συνταξιούχους που τους πετσοκόβουν συντάξεις,τους νέους που μεταναστεύουν.
  • Για το ψωμί,τη δουλειά και την αξιοπρέπεια μας.ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή