Απλά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα…. Reviewed by Momizat on . 25 μήνες μετά και το μόνο που βλέπουμε ξανά, είναι μια στείρα πολιτική αντιπαράθεση, από την οποία λείπουν πάλι οι ρεαλιστικές λύσεις, που θα μπορούσαν να δώσου 25 μήνες μετά και το μόνο που βλέπουμε ξανά, είναι μια στείρα πολιτική αντιπαράθεση, από την οποία λείπουν πάλι οι ρεαλιστικές λύσεις, που θα μπορούσαν να δώσου Rating: 0

Απλά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα….

Απλά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα….

25 μήνες μετά και το μόνο που βλέπουμε ξανά, είναι μια στείρα πολιτική αντιπαράθεση, από την οποία λείπουν πάλι οι ρεαλιστικές λύσεις, που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια ελπίδα….

Το ψυχροπολεμικό κλίμα που ζούμε και θα ζήσουμε, η καταθλιπτική και απαρηγόρητη κατάσταση που δημιουργούν τα ψέματα, οι μεθοδευμένες ασάφειες, το «γαϊδουρινό πείσμα» ότι όλα γίνονται για το δικό μου καλό, «σκοτώνει», δημιουργεί υποψίες, ψυχώσεις, τραύματα .

Και αυτό γιατί τη θέση της λεβεντιάς πήρε η δολιότητα ή καλύτερα η κουτοπονηριά…

”Αυτό μπορώ να κάνω, αυτό θα κάνω” , αν έλεγαν, θα αρκούσε για να γίνουν συμπαθείς και να τους εμπιστευτείς.

Σίγουροι πλέον ότι η αυτοδυναμία είναι ουτοπικός στόχος, το ερώτημα που περιμένει απάντηση είναι:

«Με ποιο τρόπο μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση η οποία θα έχει σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό, θα παλέψει με τα ξένα κέντρα αποφάσεων, θα κτίσει τα θεμέλια για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης και της οικονομίας, θα τολμήσει τις αλλαγές που σήμερα εμποδίζονται από το υπάρχον κατεστημένο και τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και θα επιστρέψει τα “κλεμμένα” δικαιώματα στον εργαζόμενο πολίτη;;;»

Απλά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα….

Ηλίας Καραμάνος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή