Απλήρωτοι εργαζόμενοι και στην ΑΝΕΝΤ Reviewed by Momizat on . Όλα καλά και όλα ωραία! Όμορφο αμπαλάζ με χρωματιστές και φανταχτερές κορδέλες, από την άλλη όμως πλευρά απλήρωτοι εργαζόμενοι . Στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Τρικά Όλα καλά και όλα ωραία! Όμορφο αμπαλάζ με χρωματιστές και φανταχτερές κορδέλες, από την άλλη όμως πλευρά απλήρωτοι εργαζόμενοι . Στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Τρικά Rating: 0

Απλήρωτοι εργαζόμενοι και στην ΑΝΕΝΤ

Απλήρωτοι εργαζόμενοι και στην ΑΝΕΝΤ

Όλα καλά και όλα ωραία! Όμορφο αμπαλάζ με χρωματιστές και φανταχτερές κορδέλες, από την άλλη όμως πλευρά απλήρωτοι εργαζόμενοι . Στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Τρικάλων οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες με αβέβαιο το εργασιακό τους μέλλον, ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι συνάδελφοι τους στους άλλους Θεσσαλικούς Νομούς.
Πιο συγκεκριμένα οφείλονται στους εργαζομένους της ΑΝΕΝΤ αποδοχές 8- 10 μηνών και προκειμένου να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα έχουν καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου της ΑΝΕΝΤ και Περ. Συμβούλου κ. Ντίνου Μπάρδα, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2014. Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν ευθύνεται ο κ. Μπάρδας, αλλά είναι ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεδομένου ότι παρόμοια είναι η κατάσταση στην Καρδίτσα και στον Βόλο με τις κατά τόπους Αναπτυξιακές να ”φυτοζωούν”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή