Αποβλήθηκε από την αίθουσα του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης επειδή φορούσε μπλούζα με ναζιστικό σύμβολο Reviewed by Momizat on . Νεαρό που φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα της ναζιστικής εφημερίδας "Der Stumer" απέβαλε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος, Παναγ Νεαρό που φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα της ναζιστικής εφημερίδας "Der Stumer" απέβαλε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος, Παναγ Rating: 0

Αποβλήθηκε από την αίθουσα του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης επειδή φορούσε μπλούζα με ναζιστικό σύμβολο

Αποβλήθηκε από την αίθουσα του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης επειδή φορούσε μπλούζα με ναζιστικό σύμβολο

Νεαρό που φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα της ναζιστικής εφημερίδας “Der Stumer” απέβαλε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή τακτική συνεδρίαση.

“Με την μπλούζα των ναζί που φοράς δεν μπορείς να μείνεις στην αίθουσα. Να φύγεις έξω. Εδώ μέσα τέτοια σήματα και ιστορίες δεν θα υπάρξουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, με τον νεαρό να αποχωρεί και να απαντά πως “δεν είναι μπλούζα των ναζί, αλλά μουσικού συγκροτήματος”.

Σημειώνεται πως ο κ.Αβραμόπουλος και στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε αποβάλει από την αίθουσα τον ίδιο νεαρό, διότι μαγνητοσκοπούσε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Πηγή: left.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή