Απογοητευμένοι οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Νέα γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Στη συνέλευση δεν έλειψαν για μια Νέα γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Στη συνέλευση δεν έλειψαν για μια Rating: 0

Απογοητευμένοι οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα

Απογοητευμένοι οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα

Νέα γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Στη συνέλευση δεν έλειψαν για μια ακόμη φορά οι καταγγελίες για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική. Όπως τόνισαν στις τοποθετήσεις τους οι ομιλητές «ύστερα από ένα μπαράζ αλλεπάλληλων επιθέσεων από τα μνημονιακά μέτρα κυβέρνησης-τρόικας, οι συντάξεις –όπως και οι μισθοί- έχουν δεχτεί σημαντικότατες μειώσεις οδηγώντας μεγάλα στρώματα του πληθυσμού σε απόγνωση καθώς τα εισοδήματά μας περιορίζονται δραματικά. Η αγανάκτηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των «τιμημένων γηρατειών» και όπως έλεγαν «οι οικογενειακοί και ατομικοί προϋπολογισμοί έχουν τιναχτεί στον αέρα, μέσα σε ένα περιβάλλον ακατάσχετης ακρίβειας, νέας φορολογικής επιδρομής και μείωσης του αφορολογήτου ορίου αλλά και ανύπαρκτων, σχεδόν, κοινωνικών παροχών, τα μέτρα  σε βάρος των συνταξιούχων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, οδηγούν  μεγάλο τμήμα τους στα όρια της φτώχειας».

Στις κάλπες προσήλθαν 380 μέλη και μετά την καταμέτρηση βρέθηκαν 277 έγκυρα ψηφοδέλτια και 3 άκυρα. Η παράταξη “Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Πρώην ΤΕΒΕ Ν. Τρικάλων” (του απερχόμενου προέδρου Βασ. Μπαταγιάννη) έλαβε 241 ψηφοδέλτια και 5 έδρες, η παράταξη της “Αγωνιστικής Συσπείρωσης” έλαβε 73 ψήφους και 1 έδρα και η παράταξη “Ενότητα Συνταξιούχων” η οποία έλαβε 63 ψήφους και 1 έδρα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συγκρότηση των εκλεγέντων σε Σώμα.
syntax4 syntax1 syntax2 syntax3

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή