Αποθεωτική υποδοχή του Χρήστου μιχαλάκη σε χωριά του νομού Reviewed by Momizat on . Ενθουσιώδες και παρουσία πλήθος κόσμου ήταν άλλη μια προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και εκ νέου υποψηφίου με τον Συνδυα Ενθουσιώδες και παρουσία πλήθος κόσμου ήταν άλλη μια προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και εκ νέου υποψηφίου με τον Συνδυα Rating: 0

Αποθεωτική υποδοχή του Χρήστου μιχαλάκη σε χωριά του νομού

Αποθεωτική υποδοχή του Χρήστου μιχαλάκη σε χωριά του νομού

Ενθουσιώδες και παρουσία πλήθος κόσμου ήταν άλλη μια προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και εκ νέου υποψηφίου με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Την Τρίτη 29-04-2014, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκε το Κακοπλεύρι, τις Σταγιάδες, την Αγναντιά, την Οξύνεια, τον Ξηρόκαμπο και το Αγιόφυλλο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι στο πρόσωπο του κ. Μιχαλάκη βλέπουν τον άνθρωπο που ήταν κοντά τους όλα τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και προωθώντας τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών προς την κεντρική εξουσία.

 

Το κλίμα σε όλες τις παραπάνω περιοχές ήταν ενθουσιώδες, με τους πολίτες να τον χειροκροτούν αναγνωρίζοντας το πόσο έχει δουλέψει για το Νομό και για τα μεγάλα έργα που έχουν ολοκληρωθεί.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, στις ομιλίες του τόνισε ότι οι επισκέψεις σε χωριά του Νομού δεν έχουν τον χαρακτήρα απλά τον προεκλογικό, μιας και καθημερινά βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους των ορεινών περιοχών, δίνοντας λύσεις εκεί όπου είναι δυνατόν και είναι στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

periodeia_mix periodeia_mix2 periodeia_mix1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή