Αποκάλυψη Κουβέλη για τον ρόλο Βενιζέλου Reviewed by Momizat on . Ο Φ. Κουβέλης αποκάλυψε - επιτέλους - σε συνένετυξη στη Θεσσαλονίκη, με ποιον "άκομψο" (sic) τρόπο, του την έφερε πάρα πολύ άσχημα ο Βενιζέλος, τότε με την ΕΡΤ. Ο Φ. Κουβέλης αποκάλυψε - επιτέλους - σε συνένετυξη στη Θεσσαλονίκη, με ποιον "άκομψο" (sic) τρόπο, του την έφερε πάρα πολύ άσχημα ο Βενιζέλος, τότε με την ΕΡΤ. Rating: 0

Αποκάλυψη Κουβέλη για τον ρόλο Βενιζέλου

Αποκάλυψη Κουβέλη για τον ρόλο Βενιζέλου

Ο Φ. Κουβέλης αποκάλυψε – επιτέλους – σε συνένετυξη στη Θεσσαλονίκη, με ποιον “άκομψο” (sic) τρόπο, του την έφερε πάρα πολύ άσχημα ο Βενιζέλος, τότε με την ΕΡΤ. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και λαλίστατος περί την “ανάγκη να τον ψηφίσουμε…. “κάρφωσε” στον Σαμαρά (πριν από σύσκεψη των τριών), τι αποφάσισε η ΔΗΜΑΡ, λίγο νωρίτερα, σε συνεδρίασή της.
Συγκεκριμένα, με τη ΔΗΜΑΡ να έχει αποφαίσει ότι δεν κάνει πίσω για την ΕΡΤ, ρωτά ο πρωθυποργός τον Κουβέλη:
– Επιμένεις Φώτη;
– Και πού ξέρεις, σε τι επιμένω; ήταν η απάντηση…
Ετσι, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είχαν διαμορφωμένη άποψη, ο Βενιζέλος έκανε μια εξυπηρέτηση και ο κύβος είχε ριφθεί: η ΕΡΤ θα έκλεινε η κυβέρνηση θα στηριζόταν από δύο κόμματα.
Ηταν καιρός να το πει αυτό ο Κουβέλης. Οχι μόνο επειδή έχει διαρρεύσει και είναι παγκοίως γνωστό. Αλλά και επειδή ο Βενιζέλος εμφανίζεται περίπου ως Μωυσής για τη χώρα, ενώ, με βάση τα όσα αποκαλύπτονται για τις Κάννες, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί,  αμφισβητούνται ευρέως, και για πολλούς λόγους.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας