Αποκαθήλωσαν τον ΓΑΠ από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες νωρίς το μεσημέρι τα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ενόψει της σημερινής έλευσης Βεν Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες νωρίς το μεσημέρι τα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ενόψει της σημερινής έλευσης Βεν Rating: 0

Αποκαθήλωσαν τον ΓΑΠ από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

Αποκαθήλωσαν τον ΓΑΠ από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες νωρίς το μεσημέρι τα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ενόψει της σημερινής έλευσης Βενιζέλου και κάτι στην αίθουσα των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα ήταν διαφορετικό…

Τα έμπειρα μάτια παρατήρησαν πως έχει…. αποκαθηλωθεί η φωτογραφία του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από την κεντρική αίθουσα των γραφείων.

Άλλωστε ένα… ορφανό καρφί δίπλα στους Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Ευ. Βενιζέλο μαρτυρούσε την πάλαι ποτέ παρουσία της φωτογραφίας του… «Παιδιού της Αλλαγής» όπως αποκαλούσαν τον Γιώργο το 2004 οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ.

Για την αποκαθήλωση Παπανδρέου ρωτήθηκαν στη συνέντευξη τύπου και τα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και η απάντηση που έδωσε ο Βασίλης Μίχος ήταν πως «ο κ. Παπανδρέου είναι αρχηγός άλλου κόμματος».

Στο σημείο αυτό ο Θωμάς Παπαλιάγκας συμπλήρωσε «όπως λέγαμε και την εποχή του Ανδρέα…ο Γιώργος έθεσε εαυτόν εκτός Κινήματος».

Όπως και αν έχει, η ατμόσφαιρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» θα… πυρακτώνεται όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης!

Γ.Α.
larissanet.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή