Αποκαλύπτοντας το “κέντρο” των σκέψεων με μια φωτογραφία Reviewed by Momizat on . Πλήθος ερωτημάτων εγείρονται σε όποιον δει την έκθεση μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων. Έχει ως θέμα της το «OutofCenter», δηλαδή εκτός κέντρου. Και είναι Πλήθος ερωτημάτων εγείρονται σε όποιον δει την έκθεση μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων. Έχει ως θέμα της το «OutofCenter», δηλαδή εκτός κέντρου. Και είναι Rating: 0

Αποκαλύπτοντας το “κέντρο” των σκέψεων με μια φωτογραφία

Αποκαλύπτοντας το “κέντρο” των σκέψεων με μια φωτογραφία

Πλήθος ερωτημάτων εγείρονται σε όποιον δει την έκθεση μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων. Έχει ως θέμα της το «OutofCenter», δηλαδή εκτός κέντρου. Και είναι αποτέλεσμα των αναζητήσεων που έκανε η ομάδα τη περασμένη χρονιά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι: Τι είναι το κέντρο για τον καθένα και πώς «φυλλομετρεί» μια ιστορία γύρω ή εκτός αυτού; Με ποια λογική αναπτύσσει ένα θέμα και πώς μπορεί να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη ιστορία, που να στηρίζει και να στηρίεται στα εσώτερα δεδομένα; Ή ακόμη και στα μη εσώτερα, αλλά σε όσα βλέπει απλώς και θαυμάζει;
Η έκθεση, ουσιαστικά παρουσιάζει πτυχές της σκέψης και συναισθημάτων των ερασιτεχνών φωτογράφων, οι οποίες ανοίγονται στο κοινό.
Απορίες για την κάθε θεματική ενότητα, μας λύνουν καθημερινώς τα μέλη της έκθεσης (μέχρι και την Πέμπτη 3 Ιουλίου, 7-10 μ.μ. με δωρεάν είσοδο).

Επιμελητής της είναι ο Θανάσης Σπανιάς και μετέχουν οι: Θέμης Αθανασίου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ματίνα Γούναρη, Φώτης Κατσούλας, Γιώργος Κουβελάς, Ηλίας Κουτσογιάννης, Βασιλένα Μητσιάδη, Δημήτρης Μπουντούρης, Μαρία Νικητοπούλου, Σοφία Παπαστεργίου, Ανδρέας Πελεκάνης, Γιώργος Πούλιος, Σοφία Σδρένια, Θανάσης Τουφεξίδης και Βασίλης Τσιώλης.

Κι έτσι, θα μπορέσει κάποιος να κοιτάξει το δικό του «κέντρο».

Θανάσης Μιχαλάκης

skepseis skepseis1 skepseis2 skepseis3 skepseis4 skepseis5 skepseis6 skepseis7 skepseis9 skepseis10 skepseis11

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή