Αποκριάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά Reviewed by Momizat on . . Μέσα στο εορταστικό κλίμα της Αποκριάς η Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει δραστηριότητες για τους μικρούς καρναβαλιστές αλλά και . Μέσα στο εορταστικό κλίμα της Αποκριάς η Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει δραστηριότητες για τους μικρούς καρναβαλιστές αλλά και Rating: 0

Αποκριάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά

Αποκριάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά

.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα της Αποκριάς η Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει δραστηριότητες για τους μικρούς καρναβαλιστές αλλά και για μεγάλους… το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στον αύλειο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Τρικάλων με ώρα έναρξης 11:00 π.μ..
Συμμετέχουν το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα, το Δημοτικό Παιδαγωγικό Εργαστήρι Θεάτρου και το Εργαστήρι Ζωγραφικής
Τα παιδιά των δημοτικών τμημάτων με την καθοδήγηση των υπευθύνων και των εμψυχωτών θα παρουσιάσουν θεατρικό παιχνίδι, εικαστικές δραστηριότητες, παραδοσιακούς χορούς και έθιμα από την ελληνική αποκριά.
Προσκαλούν τα παιδιά αλλά και όσους νιώθουν παιδιά να έρθουν και να ενσωματωθούν στις ομάδες δραστηριοτήτων και να ξεδιπλώσουν δημιουργικά το ταλέντο και τη φαντασία τους ζωντανεύοντας το πνεύμα του φετινού καρναβαλιού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή