Αποκριάτικο ξεφάντωμα για παιδιά στην κεντρική πλατεία Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μια γιορτή για τα παιδιά γεμάτη από χρώματα μουσικές και φαντασία της αποκριάς αλλά και πολλές εκπλήξεις διοργάνωσε το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, σήμ Μια γιορτή για τα παιδιά γεμάτη από χρώματα μουσικές και φαντασία της αποκριάς αλλά και πολλές εκπλήξεις διοργάνωσε το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, σήμ Rating: 0

Αποκριάτικο ξεφάντωμα για παιδιά στην κεντρική πλατεία Τρικάλων

Αποκριάτικο ξεφάντωμα για παιδιά στην κεντρική πλατεία Τρικάλων

Μια γιορτή για τα παιδιά γεμάτη από χρώματα μουσικές και φαντασία της αποκριάς αλλά και πολλές εκπλήξεις διοργάνωσε το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, σήμερα το πρωί στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.

Την νότα της παράδοσης έδωσαν τα παιδιά του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος που παρουσίασαν αποκριάτικους παραδοσιακούς χορούς.

Μικροί και μεγάλοι οπλισμένοι με σερπαντίνες και κομφετί διασκέδασαν και τίμησαν το φετινό καρναβάλι σε αποκριάτικους ρυθμούς ενώ τα παιδιά συμμετείχαν στην κατασκευή και έβαλαν την φαντασία τους και το ταλέντο τους φτιάχνοντας τις δικές μοναδικές αποκριάτικες μάσκες.

Η γιορτή με ατέλειωτο χορό και ένα επιμελημένο μουσικό πρόγραμμα, παρέσυρε όλους στο πνεύμα του φετινού καρναβαλιού.
apokria1

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή