Απολυμένοι, απλήρωτοι και χωρίς επίδομα Reviewed by Momizat on . Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα Τρικαλινών πρώην σχολικών φυλάκων με αποτέλεσμα να τρέχουν από γραφείο σε γραφείο και από υπηρεσία σε υπηρεσία χωρίς να μπορούν να Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα Τρικαλινών πρώην σχολικών φυλάκων με αποτέλεσμα να τρέχουν από γραφείο σε γραφείο και από υπηρεσία σε υπηρεσία χωρίς να μπορούν να Rating: 0

Απολυμένοι, απλήρωτοι και χωρίς επίδομα

Απολυμένοι, απλήρωτοι και χωρίς επίδομα
Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα Τρικαλινών πρώην σχολικών φυλάκων με αποτέλεσμα να τρέχουν από γραφείο σε γραφείο και από υπηρεσία σε υπηρεσία χωρίς να μπορούν να βρουν το δίκιο τους .
 Κατ΄ αρχήν , σε είκοσι επτά [27]  από αυτούς ο Δήμος Τρικκαίων οφείλει ποσό 9.000 ευρώ στον καθένα , πρόκειται για δεδουλευμένα της περιόδου 2001 – 2006 και αφού δικαιώθηκαν μετά το Μονομελές , στο Εφετείο και στον Άρειο Πάγο , η οικονομική εκκρεμότητα εξακολουθεί να παραμένει .
Στη συνέχεια ,  αφού πέρυσι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα , η καθυστερημένη διαδικασία του Δήμου δεν τους επέτρεψε την έγκαιρη κατάθεση των απαραιτήτων εγγράφων στον ΟΑΕΔ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μη παίρνουν ούτε το επίδομα ανεργίας .
 Η ένσταση τους παραμένει στα συρτάρια της αρμόδιας υπηρεσίας στη Λάρισα , όμως η εκδίκαση της καθυστερεί λόγω της συνταξιοδότησης του προέδρου της επιτροπής .
Από σήμερα  οι πρώην σχολικοί φύλακες ξεκίνησαν νέο κύκλο επαφών προκειμένου να βρουν το δίκιο τους ζητώντας τα αυτονόητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή