Απομιμήσεις αθλητικών προϊόντων στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του παραεμπορίου, εντοπίστηκε προχθές (29-01-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Α Στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του παραεμπορίου, εντοπίστηκε προχθές (29-01-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Α Rating: 0

Απομιμήσεις αθλητικών προϊόντων στη Λάρισα

Απομιμήσεις αθλητικών προϊόντων στη Λάρισα

Στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του παραεμπορίου, εντοπίστηκε προχθές (29-01-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, κατάστημα αθλητικών ειδών με απομιμητικά προϊόντα.
Συνελήφθη ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σενεγάλης, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και αναζητείται ο ομοεθνής ιδιοκτήτης, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 38χρονο να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση (898) απομιμήσεις αθλητικών υποδημάτων που έφεραν λογότυπο γνωστής εταιρείας, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση των νόμων περί σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή