Απονομή βεβαιώσεων σεμιναρίου ΚΕΚ της Περιφέρειας Reviewed by Momizat on . Απονομή βεβαιώσεων σε συμμετέχοντες  του σεμιναρίου που διοργάνωσε το ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) της Περιφέρειας, με τίτλο «Βασικές δεξιότητες και τ Απονομή βεβαιώσεων σε συμμετέχοντες  του σεμιναρίου που διοργάνωσε το ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) της Περιφέρειας, με τίτλο «Βασικές δεξιότητες και τ Rating: 0

Απονομή βεβαιώσεων σεμιναρίου ΚΕΚ της Περιφέρειας

Απονομή βεβαιώσεων σεμιναρίου ΚΕΚ της Περιφέρειας

Απονομή βεβαιώσεων σε συμμετέχοντες  του σεμιναρίου που διοργάνωσε το ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) της Περιφέρειας, με τίτλο «Βασικές δεξιότητες και τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας» πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Π.Ε. Τρικάλων. Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν βεβαιώσεις πιστοποίησης σε 40 άτομα που παρακολούθησαν το εν λόγω σεμινάριο, το οποίο είχε διάρκεια 100 ωρών και το οποίο γινόταν κάτω από την αιγίδα του ΚΕΚ της Περιφέρειας.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Εμείς, ως αιρετή Περιφέρεια, προσπαθούμε μέσα από το ΚΕΚ που διαθέτουμε να κάνουμε ουσιαστικά προγράμματα επιμόρφωσης, να διεκδικούμε και να παίρνουμε περισσότερα προγράμματα για τους ωφελουμένους συμπολίτες μας. Θέλουμε αυτά τα προγράμματα να έχουν μιαν ιδιαίτερη αξία και να γεμίζουν με εφόδια τους συμμετέχοντες σε αυτά. Άλλωστε ότι μαθαίνουμε αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον εαυτό μας, για τις γνώσεις και ικανότητές μας. Σήμερα η πιστοποίηση γνώσεων είναι εφόδιο στην δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα και οι νέοι άνθρωποι και για αυτό εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πράξη όχι μόνο έργα για να απασχοληθεί ο κόσμος, αλλά και προγράμματα που θα ενισχύουν τις γνώσεις του».

per1Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, κ. Χρήστος Μιχαλάκης, δήλωσε ότι: «Χρειάζονται αυτές οι δράσεις που σαν σκοπό έχουν να ενισχύουν τις γνώσεις των πολιτών, των οποίων η πιστοποίηση αποτελεί εφόδιο για όλους. Είμαστε εδώ ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων να στηρίξουμε εσάς με την διεκδίκηση προγραμμάτων για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια».

Τέλος ο δ/ντης του ΚΕΚ κ. Μαλάκος ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη, κ. Αγοραστό σημείωσε πως «όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να πάρουμε προγράμματα και να βοηθηθούν οι πολίτες των Τρικάλων και όλης της Θεσσαλίας. Προσδοκούμε και στο μέλλον να έχουμε και άλλα τέτοια προγράμματα τα οποία ωφελούν τους πολίτες.»

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Τσίγκας και η περιφερειακή σύμβουλος κα Ελένη Αργυροπούλου.
(Από την ΠΕ Τρικάλων)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή