Απονομή βεβαιώσεων σεμιναρίου στο Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου το μεσημέρι, η απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης του σεμιναρίου «ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», στο Θεραπευτήριο Χρονί Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου το μεσημέρι, η απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης του σεμιναρίου «ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», στο Θεραπευτήριο Χρονί Rating: 0

Απονομή βεβαιώσεων σεμιναρίου στο Χρονίων Παθήσεων

Απονομή βεβαιώσεων σεμιναρίου στο Χρονίων Παθήσεων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου το μεσημέρι, η απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης του σεμιναρίου «ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων. Τις βεβαιώσεις παρέλαβαν οι εργαζόμενοι που έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο Θ.Χ.Π. Τρικάλων στις 10, 11 και 12/12/2013 στα πλαίσια των κύκλων ευαισθητοποίησης προσωπικού Νοσοκομείων, Γηροκομείων και Θεραπευτηρίων Χρονίων Παθήσεων του προγράμματος «Εστίαση-Έλεγχος της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων σε χώρους μαζικής εστίασης-Παρεμβατικά προγράμματα ΟΠΣ 372969», το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα ΤΕΙ Αθήνας.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στην σημασία του καινοτόμου αυτού προγράμματος στο οποίο είχε ενταχθεί το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων και υλοποιείται προς όφελος της υγιεινής διατροφής των Περιθαλπομένων, διαμέσου της ασφάλειας των παρασκευαζομένων και διατιθέμενων τροφίμων. Σε σύντομη εισήγησή της, η εθελόντρια διαιτολόγος κ. Δημοπούλου Μαρία αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα και τη σημασία του προγράμματος. Αυτό το πρόγραμμα, αποτελεί συνέχεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στο Θ.Χ.Π. Τρικάλων για την ευαισθητοποίηση του προσωπικού στα πλαίσια της πράξης: «Εστίαση-Έλεγχος της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων σε χώρους μαζικής εστίασης-Παρεμβατικά προγράμματα ΟΠΣ 372969» σε συνεργασία με τον Καθηγητή του ΤΕΙ Αθήνας κ.Τσάκνη.

Σαν αποτέλεσμα, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στοχεύει στην επίτευξη της Διασφάλισης Ποιότητας στη διατροφή των περιθαλπόμενων , με τελικό προϊόν την παροχή ασφαλών γευμάτων, αναβαθμισμένης θρεπτικής αξίας και ποιότητας διότι οι υπηρεσίες σίτισης του Θεραπευτηρίου πέρα από την υποστήριξη της διατροφής των ασθενών και του προσωπικού, συμβάλλουν και στη γενικότερη αίσθηση καλής λειτουργίας του.

Ως γνωστόν, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, είναι ένα από τα τρία Θεραπευτήρια σε Πανελλήνια κλίμακα που κατάφεραν να ενταχθούν σε αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα.

apomoni_pathisewn

Αφήστε το σχόλιο σας