Απονομή Οφικίου από τον Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών  κ.κ. Χρυσόστομος, μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος  Πύλης Τρικάλων, οπού ιερείς και   Την Κυριακή  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών  κ.κ. Χρυσόστομος, μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος  Πύλης Τρικάλων, οπού ιερείς και   Rating: 0

Απονομή Οφικίου από τον Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο

Απονομή Οφικίου από τον Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο

Την Κυριακή  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών  κ.κ. Χρυσόστομος, μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος  Πύλης Τρικάλων, οπού ιερείς και   πιστοί τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά.

Απονομή Οφικίου από τον Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο
Ο Σεβασμιότατος, Χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε το μυστήριο της Θείας λειτουργίας, συνεπικουρούμενος από τον πρώην εφημέριο του Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Λάζαρο  Σταυραντώνη και τον Σταυροφόρο-Οικονόμο π. Δημήτριο Κατσαρό και με την παρουσία πολλών ενοριτών.
Μετά το πέρας αυτής, ο κ. Χρυσόστομος, απένειμε,το οφίκιο της Πνευματικής Πατρότητας, στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο  της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Πύλης π.  Δημήτριο Κατσαρό,  ο οποίος από εδώ και στο εξής, από την θέση του Πνευματικού  που θα κατέχει, θα εξομολογεί τους Πιστούς τόσο της Πύλης όσο και των  ευρύτερων  περιοχών.


Βόπης Αναστάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή