Αποστασίες … Reviewed by Momizat on . Το σενάριο θέλει την "επανάσταση" να βάλλεται λυσσαλέα από τις δυνάμεις της αντίδρασης που μετέρχονται κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να ρίξουν τη λαοπρόβλητη(; Το σενάριο θέλει την "επανάσταση" να βάλλεται λυσσαλέα από τις δυνάμεις της αντίδρασης που μετέρχονται κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να ρίξουν τη λαοπρόβλητη(; Rating: 0

Αποστασίες …

Αποστασίες …

Το σενάριο θέλει την “επανάσταση” να βάλλεται λυσσαλέα από τις δυνάμεις της αντίδρασης που μετέρχονται κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να ρίξουν τη λαοπρόβλητη(;) κυβέρνηση!

Υποθέτω πως σε λίγο θα καλέσουν τον λαό να εξεγερθεί(;) για να περιφρουρήσει τα κεκτημένα από την “αντεπανάσταση” της ολιγαρχίας που χρησιμοποιεί ως ανδρείκελο τον Κυριάκο.

Κοπιάροντας με άγαρμπο τρόπο παραδείγματα από την ιδεολογική τους ιστορία, όπως τα αποστήθιζαν στις ΚΟΒες, φαντασιώνονται τον εαυτό τους μπροστάρη σε ανύπαρκτες ταξικές εποποιίες με τον λαό στο πλάι τους να τσακίζουν τις “αντεπαναστάσεις” των ολίγων…

Το σουλάτσο στις πορείες ίσως ήταν η προθέρμανση για την θριαμβευτική κατάληψη των δρόμων, αυτή θα ήταν η μεγάλη τους στιγμή, μόνο που τούτοι εδώ οι ντεμέκ αριστεροί δεν είναι διατεθειμένοι να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους στα καλά του καθουμένου και με τη ζωούλα τους εξασφαλισμένη με γενναίο μισθό και μπόλικα εξτρά που τους επιδαψιλεύει η εξουσία.

Ακριβώς όμως επειδή δεν εμφορούνται από τον άκριτο ενθουσιασμό των “ορθόδοξων” αριστερών – που κι αυτοί βέβαια διστάζουν να δώσουν το τελικό πρόσταγμα για ανατροπή, καθώς προσώρας περιμένουν την πολιτική “ωρίμανση” του λαού και τις μάζεις να γίνουν “διαθέσιμες” κατά τη λενινιστική θεωρία – η προσδοκία τους παραμένει αθώα φαντασίωση κλειδωμένη στο καταπιεσμένο μυαλό τους.

Και δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με τα μύχια απωθημένα τους, επειδή όμως αυτές οι εμμονές καταδίωξης βγήκαν παραέξω με αόριστες κατηγορίες κατά πάντων, το πολιτικό σκηνικό επιβαρύνεται με ακόμη περισσότερη τοξικότητα.

Σχόλια (1)

 • Jerry

  Η ομάδα είναι καλά στημένη και το σχέδιο έτοιμο.., προκειμένου να μη ”πέσει” η Χώρα στα χέρια του Γερμανόφιλου Μητσοτάκη..

  Επόμενοι στόχοι είναι η ‘συν διαχείριση’ του Αιγαίου με τους Τούρκους (κατόπιν ‘θερμού’ επεισοδίου-ελεγχόμενης εισβολής) και η επιθυμία του ΝΑΤΟ να σφραγίζει απόλυτα την δίοδο της Μαύρης Θάλασσας σπάζοντας τη συνθήκη του Montreux και αποκλείοντας το ρωσικό στόλο)

  Η βεντάλια της ‘αποσταθεροποίησης’ είναι ανοιχτή..
  Geoffrey Pyatt – ο βαλές των ΗΠΑ στην ΕΥΠ Ρουμπάτης – Καραμανλής – Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς – Καμένος
  Ενας ‘Φύσσας’ Νο 2 τους λείπει..η ενας ‘Μπουτάρης’..
  (εκτίμησή μου και θεωρία μου είναι πως τον έχουνε έτοιμο)
  Είναι ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ..!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή