Αποστομωτική απάντηση Βαρουφάκη σε ξένο δημοσιογράφο Reviewed by Momizat on . Αποστομωτική απάντηση στον δημοσιογράφο της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε σχόλιό του αναφορικά με το σχέδ Αποστομωτική απάντηση στον δημοσιογράφο της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε σχόλιό του αναφορικά με το σχέδ Rating: 0

Αποστομωτική απάντηση Βαρουφάκη σε ξένο δημοσιογράφο

Αποστομωτική απάντηση Βαρουφάκη σε ξένο δημοσιογράφο

Αποστομωτική απάντηση στον δημοσιογράφο της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε σχόλιό του αναφορικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για πρόγραμμα-γέφυρα.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε στη Βουλή, ο Σάιμον Νίξον έγραψε στο Twitter: «Τώρα ο Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα δε ζητά νέα δάνεια, ωστόσο το πρωί ο Βαρουφάκης ζητούσε 7 δις. ευρώ. Δε μιλάνε ούτε μεταξύ τους αυτοί οι τύποι;».

Στο tweet του Νίξον απάντησε λίγες ώρες αργότερα ο υπουργός Οικονομικών, τονίζοντας: «Συνέχεια. Και είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι. Κάτι που θα είχατε καταλάβει αν ακούγατε εμάς και όχι αυτά που άλλοι λένε ότι είπαμε».

varkoutipandoras.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή