Αποσύρεται από τις εκλογές η Κίνηση Προβληματισμού Δ. Πύλης Reviewed by Momizat on . Δεν θα μετάσχει τελικά στις εκλογές η "Κϊνηση Προβληματισμού" που συγκροτήθηκε στην Πύλη από συμβούλους και επιχειρηματίες. Οπως αναφέρεται, αιτία είναι το χρον Δεν θα μετάσχει τελικά στις εκλογές η "Κϊνηση Προβληματισμού" που συγκροτήθηκε στην Πύλη από συμβούλους και επιχειρηματίες. Οπως αναφέρεται, αιτία είναι το χρον Rating: 0

Αποσύρεται από τις εκλογές η Κίνηση Προβληματισμού Δ. Πύλης

Αποσύρεται από τις εκλογές η Κίνηση Προβληματισμού Δ. Πύλης

Δεν θα μετάσχει τελικά στις εκλογές η “Κϊνηση Προβληματισμού” που συγκροτήθηκε στην Πύλη από συμβούλους και επιχειρηματίες. Οπως αναφέρεται, αιτία είναι το χρονικό περιθώριο, αλλά και οι “ριζωμένες κατεστημένες αντιλήψεις που δημιούργησαν λανθασμένοι χειρισμοί του παρελθόντος”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Μετά από σύντομη, αλλά ουσιαστική, αναζήτηση και επικοινωνία με τους πολίτες του Δήμου Πύλης, εμείς που αποτελούμε την Συντονιστική Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Πολιτών, αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την συγκρότηση συνδυασμού, παρά την καθολική αποδοχή που είχε το εγχείρημα μας από τους πολίτες.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, οφείλονται, κυρίως στο στενό χρονικό περιθώριο που διαθέταμε, καθώς και στις ριζωμένες κατεστημένες αντιλήψεις που δημιούργησαν λανθασμένοι χειρισμοί του παρελθόντος.

Δηλώνουμε ότι η πρωτοβουλία μας δεν σταματάει. Θα είμαστε παρόντες σε όλες τις διαδικασίες του Δήμου, θα παρεμβαίνουμε και θα σας ενημερώνουμε, σε όλη τη διάρκεια της νέας δημοτικής αρχής.

Με τον τρόπο αυτό προσδοκάμε να διευρύνουμε την κίνηση μας, να συνειδητοποιήσουν όλοι την αναγκαιότητα της ενεργής συμμετοχής στα κοινά και από καλύτερες συνθήκες να δώσουμε την επόμενη μάχη μας.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

«ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ»

Αφήστε το σχόλιο σας