Αποτυχημένη απάτη και συλλήψεις για… «θανατηφόρο τροχαίο» στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάστηκε τάχιστα από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων απάτη σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών (ενός 57χρονου και μιας 51χρονης) που διαπράχθηκε σήμερα (28-07-2016) τις Εξιχνιάστηκε τάχιστα από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων απάτη σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών (ενός 57χρονου και μιας 51χρονης) που διαπράχθηκε σήμερα (28-07-2016) τις Rating: 0

Αποτυχημένη απάτη και συλλήψεις για… «θανατηφόρο τροχαίο» στα Τρίκαλα

Αποτυχημένη απάτη και συλλήψεις για… «θανατηφόρο τροχαίο» στα Τρίκαλα

Εξιχνιάστηκε τάχιστα από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων απάτη σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών (ενός 57χρονου και μιας 51χρονης) που διαπράχθηκε σήμερα (28-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Τρικάλων.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας και συγκεκριμένα ένας 33χρονος και μια 42χρονη, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απάτης.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί τουλάχιστον ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός τους για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστος δράστης επεχείρησε τηλεφωνικά να εξαπατήσει την 51χρονη ημεδαπή, με το πρόσχημα ότι το παιδί της ευθύνεται για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, ζητώντας την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού για την απεμπλοκή του από τις επικείμενες ποινικές συνέπειες. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας έτερη γυναίκα συνεργός προσποιήθηκε το παιδί της, το οποίο ζητούσε τη βοήθεια του γονέα.

Ωστόσο, ο 57χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι οι δράστες προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τη σύζυγό του, ενημέρωσε αμέσως τους αστυνομικούς και σε προκαθορισμένο ραντεβού που ακολούθησε, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς ο 33χρονος και η 42χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά την παραλαβή του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού των (5.000) ευρώ από τους παθόντες.

Από την κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• το χρηματικό πόσο των 5.000 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους,
• δύο κινητά τηλέφωνα,
• ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τύπου (tablet) και
• ένα κατσαβίδι.

Κατασχέθηκε επίσης το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους σε άλλες περιπτώσεις απάτης τόσο στην πόλη των Τρικάλων όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή