“Αποφασίζω και διατάσσω” από το Χρ. Μπάτζιο – του Κώστα Κουτσονάσιου Reviewed by Momizat on . Πουθενά αλλού στη χώρα δεν έχει δημιουργηθεί τόσος θόρυβος για τη περιοδεία του πολιτιστικού δρώμενου "Αμάλ", όπως σε τούτο τον έρμο τόπο. Μια αμφιλεγόμενη αλλά Πουθενά αλλού στη χώρα δεν έχει δημιουργηθεί τόσος θόρυβος για τη περιοδεία του πολιτιστικού δρώμενου "Αμάλ", όπως σε τούτο τον έρμο τόπο. Μια αμφιλεγόμενη αλλά Rating: 0

“Αποφασίζω και διατάσσω” από το Χρ. Μπάτζιο – του Κώστα Κουτσονάσιου

“Αποφασίζω και διατάσσω” από το Χρ. Μπάτζιο – του Κώστα Κουτσονάσιου

Πουθενά αλλού στη χώρα δεν έχει δημιουργηθεί τόσος θόρυβος για τη περιοδεία του πολιτιστικού δρώμενου “Αμάλ”, όπως σε τούτο τον έρμο τόπο.

Μια αμφιλεγόμενη αλλά όπως αποδείχτηκε στο τέλος πολιτικά ευφυής κίνηση του διεκδικητή του Δημαρχιακού θώκου κ Ιωάννη Μπουτίνα, δημιούργησε τελικά μείζονα κρίση στην ομάδα του νυν Δημάρχου Μετεώρων κ. Θ. Αλέκου και ρήξη στις σχέσεις του με το ΣΥΡΙΖΑ. 

Μάλιστα ο αναπληρωτής γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε τη “πολιτική αυτοκτονία” του κ. Αλέκου αφού η Νομαρχιακή Οργάνωση άρει τη στήριξη στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Μετεώρων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν γνωρίζω ειλικρινά πως λειτουργεί σήμερα ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ, μιας πολυσυλλεκτικής παράταξης εξουσίας και με δεκάδες συνιστώσες, αλλά τρέμω στην ιδέα τι θα έκανε ο κ. Μπάτζιος αν θα ήταν επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού στη Βορ. Ελλάδα την εποχή της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τις αντιδράσεις των Δημάρχων της Μακεδονίας που στήριξε το κόμμα του. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή