Αποφράδα ημέρα για τα Τρίκαλα – Η Χρυσή Αυγή «κατεβάζει» υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα της βαριάς ιστορίας , των Δημοκρατικών και Κοινωνικών αγώνων η ακροδεξιά επιχειρεί να διεμβολίσει με ψηφοδέλτιο της τον δήμο Τρικκαίων. Μετά την Περ Στα Τρίκαλα της βαριάς ιστορίας , των Δημοκρατικών και Κοινωνικών αγώνων η ακροδεξιά επιχειρεί να διεμβολίσει με ψηφοδέλτιο της τον δήμο Τρικκαίων. Μετά την Περ Rating: 0

Αποφράδα ημέρα για τα Τρίκαλα – Η Χρυσή Αυγή «κατεβάζει» υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Τρικκαίων

Αποφράδα ημέρα για τα Τρίκαλα – Η Χρυσή Αυγή «κατεβάζει» υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Τρικκαίων

Στα Τρίκαλα της βαριάς ιστορίας , των Δημοκρατικών και Κοινωνικών αγώνων η ακροδεξιά επιχειρεί να διεμβολίσει με ψηφοδέλτιο της τον δήμο Τρικκαίων.

Μετά την Περιφέρεια αυτόνομη κάθοδο και στο Δήμο Τρικκαίων , τόλμησε το εκτός συνταγματικού τόξου κόμμα της Χρυσής Αυγής και όλα δείχνουν ότι ο τοπικός παραδοσιακός αυτοδιοικητικός  χάρτης θα υποστεί αλλαγές .

Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Χρήστος Τσιόλας.

Στα Τρίκαλα της αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών πολιτισμών και παραδόσεων , των κοινωνικών αγώνων, της προσφυγιάς και της εργατιάς, του πολιτισμού και της μνήμης το λόγο έχουν οι πολίτες στις κάλπες του Μαΐου .

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις μεγάλες πόλεις Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Πειραιά , τα Τρίκαλα είναι από τις λίγες πόλεις της περιφέρειας που στις δημοτικές εκλογές θα έχει ψηφοδέλτιο στηριζόμενο από τη Χρυσή Αυγή.

Σχόλια (7)

 • Χρυσή Πύλη

  Καλή επιτυχία!
  Μακαρι να κατεβαζαν και στο Δήμο Πύλης συνδυασμό.
  Την επόμενη τετραετία.

  Απάντηση
 • nicostratos

  Ουτε στα Τρικαλα , ουτε πουθενα!
  Ποτε ξανα! Θα ξανα μπειτε στις τρυπες!
  Ουστ φασισταρια! Μισανθρωποι!

  Απάντηση
 • K.J.

  Τον φασισμο βαθεια καταλαβε τον….. Δεν θα πεθανει μονος. ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!!!!!!

  Απάντηση
 • Προλετάριος Οικοδόμος

  Ρίξε ΚΟΚΚΙΝΟ στη νύχτα!!! ΡΙΞΕ το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ με το ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ! ! !! ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ !!!

  Απάντηση
 • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  Οι Χυρυσαυγίτες είναι σαπίλα του ντουνιά -ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

  Απάντηση
 • Sotiris

  Φασίστας είναι αυτός πού δέν σέβεται τίς επιλογές τών Ελλήνων ψηφοφόρων.Φασίστας είναι αυτός πού δέν διδάσκεται από τά λάθη του παρελθόντος. Φασίστας είναι αυτός πού δέν παραδίδει τήν Εθνική κυριαρχία και γενικότερα τόν πλούτο τής χώρας σε ξένα χέρια. Μου αρέσει να με λέτε Φασίστα !!! Αυτός είμαι !!! Εσείς αναρωτηθήκατε ποτέ τι είστε ;

  Απάντηση
 • Στρατηγος Καβρακος

  Βιτσι και γραμμος για να ξεβρωμισει απι εσας η χωρα

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή