Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος Reviewed by Momizat on . Ελεύθερος είναι εδώ και λίγη ώρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η αποφυλάκιση αν και είχε προγραμματιστεί για χθες, εντούτοις, κάποια διαδικαστικά θέματα συν 2.000 ευρώ Ελεύθερος είναι εδώ και λίγη ώρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η αποφυλάκιση αν και είχε προγραμματιστεί για χθες, εντούτοις, κάποια διαδικαστικά θέματα συν 2.000 ευρώ Rating: 0

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ελεύθερος είναι εδώ και λίγη ώρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η αποφυλάκιση αν και είχε προγραμματιστεί για χθες, εντούτοις, κάποια διαδικαστικά θέματα συν 2.000 ευρώ επιπλέον που απαιτήθηκαν (εξαγορά καταδίκης για το πόθεν έσχες), την ανέβαλλαν.

Πριν λίγη ώρα όμως όλα τα τυπικά είχαν διευθετηθεί και ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού. Η αρχική εγγύηση είχε οριστεί στις 200.000 ευρώ, ποσό που σε λίγο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε από φίλους. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμεινε σχεδόν 5 χρόνια μέσα στις φυλακές.

Στις φυλακές έφτασε και η Βίκυ Σταμάτη, εμφανώς χαρούμενη η οποία δήλωσε πως είναι μεγάλη χαρά, κυρίως για το παιδί μας.

Στις αρχές Απριλίου το πενταμελές εφετείο έκανε δεκτή με οριακή πλειοψηφία 2 έναντι 3 την αίτηση αποφυλάκισης του Άκη και όρισε σαν εγγύηση τα 200.000 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή