"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Αποχή αποφάσισαν οι «Σακαφλιάδες» – “ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον Τρικαλινό φίλαθλο κόσμο”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΤ μετά την χθεσινοβραδινή γενική συνέλευση αποφάσισαν να διαχωρίσουν την θέση τους και να απέχουν απο το γήπεδο μέχρι νεωτέρας. Αναλυτικά η τοποθέτηση των Σακαφλιάδων:

Ως θεματοφύλακες του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ όλα αυτά τα χρόνια και μετά την καθοριστική συνδρομή μας για την ανάσταση της ομάδας μας πριν τέσσερα χρόνια, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε επίσημα θέση για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στις τάξεις της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον Τρικαλινό φίλαθλο κόσμο, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στην πόλη μας. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να χαλάσει την εικόνα που με τόσο αγώνα έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό κοινό.

Το αποκορύφωμα ήταν ο χθεσινός αγώνας στο Στάδιο με την Καλλιθέα.
Χθες λοιπόν, είδαμε άτομα που ανήκουν στην προσωπική φρουρά του μεγαλομετόχου της ομάδας να επιτίθενται με κλωτσιές σε φιλάθλους κατά την διάρκεια του αγώνα μέσα στην κερκίδα, είδαμε τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο μετά την λήξη του αγώνα, να απευθύνεται στον συγκεντρωμένο κόσμο των Τρικάλων με ύβρεις και να του ζητάει χαρακτηριστικά να μην τον ζαλίζει για 5 ευρώ που κόβει εισιτήριο να δει έναν αγώνα και τέλος φυσικά ακούσαμε τον προπονητή της Καλλιθέας να μιλά για άνανδρη επίθεση από «αγνώστους»…

Θεωρούμε πως εν μέσω οικονομικής κρίσης ακόμη και τα 5 ευρώ φαντάζουν μια μικρή περιουσία για κάποιον να μπορέσει να δει την ομάδα που αγάπησε από μικρό παιδί όπως επίσης θεωρούμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κάθε φιλάθλου που κόβει εισιτήριο (είτε 5, είτε 10, είτε 15 ευρώ) να εκφέρει γνώμη ή να ασκεί κριτική πάντα όμως και μόνο με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Επίσης, πόσο σωστές θεωρούνται οι προσταγές σε φιλάθλους της ομάδας στο διαδίκτυο από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, με τις οποίες τους ζητεί χαρακτηριστικά να μη πατήσουν ξανά το πόδι τους στο γήπεδο όσο βρίσκεται εκείνος στην ομάδα;
Ακόμη, οι συνεχείς δηλώσεις περί αποχώρησης μόνο κακό κάνουν στην ηρεμία της ομάδας και προκαλούν αναταραχή στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο.

Επειδή λοιπόν, ο ΑΟΤ για μας είναι ΙΔΕΑ και όχι μαγαζί ή αντικείμενο το οποίο χαρίζεται, αποφασίσαμε, έπειτα από όλα αυτά τα γεγονοτα, ομόφωνα την ΑΠΟΧΗ οργανωμένης παρουσίας μας από τους αγώνες της ομάδας μας μέχρι νεοτέρας.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΑΟΤ ΜΑΣ.

Τέλος, η διάρκεια της ΑΠΟΧΗΣ μας θα εξαρτηθεί καθαρά απο την κατάσταση που θα επικρατήσει από εδώ και πέρα γιατί πολύ απλά η παρουσία μας στην κερκίδα υπό τέτοιες συνθήκες που επικρατούν στο διοικητικό σκέλος της ΠΑΕ, σημαίνει συνενοχή σε όλα αυτά, κάτι που δεν μας εκφράζει σαν Τρικαλινούς.

Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ ΧΤΕΣ…

Sakafliades Trikala Club
ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης