Αποχή μέχρι 31/12 αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι – στον “αέρα” …. οι πλειστηριασμοί Reviewed by Momizat on . Αποχή μέχρι 31 Δεκέμβρη από τους πλειστηριασμούς αποφάσισε σήμερα, 4/11, στη Γενική Συνέλευσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών- Πειραιώς και δεν θα συμμε Αποχή μέχρι 31 Δεκέμβρη από τους πλειστηριασμούς αποφάσισε σήμερα, 4/11, στη Γενική Συνέλευσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών- Πειραιώς και δεν θα συμμε Rating: 0

Αποχή μέχρι 31/12 αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι – στον “αέρα” …. οι πλειστηριασμοί

Αποχή μέχρι 31/12 αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι – στον “αέρα” …. οι πλειστηριασμοί

Αποχή μέχρι 31 Δεκέμβρη από τους πλειστηριασμούς αποφάσισε σήμερα, 4/11, στη Γενική Συνέλευσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών- Πειραιώς και δεν θα συμμετέχει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών.

Και οι 9 στους 9 Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους Πανελλαδικά, έχουν λάβει απόφαση μη υπογραφής της σύμβασης για την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πλειστηριασμών .

Η διαρκής και κλιμακούμενη αντίσταση του Κινήματος και του δημοκρατικού κόσμου των συμβολαιογράφων, κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο ακόμα και το τελευταίο οχυρό στο οποίο πόνταραν κυβέρνηση και τραπεζίτες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή