Αποχαιρετιστήριο γεύμα στα “Μεζεδοκαμώματα” Reviewed by Momizat on . Μακριά από τις σχολικές αίθουσες έδωσαν ραντεβού αυτή τη φορά οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας. Στα αγαπημένη ταβέρνα των Μανάβικων, τα “Μ Μακριά από τις σχολικές αίθουσες έδωσαν ραντεβού αυτή τη φορά οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας. Στα αγαπημένη ταβέρνα των Μανάβικων, τα “Μ Rating: 0

Αποχαιρετιστήριο γεύμα στα “Μεζεδοκαμώματα”

Αποχαιρετιστήριο γεύμα στα “Μεζεδοκαμώματα”

Μακριά από τις σχολικές αίθουσες έδωσαν ραντεβού αυτή τη φορά οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας. Στα αγαπημένη ταβέρνα των Μανάβικων, τα “Μεζεδοκαμώματα” συναντήθηκαν σε ένα “αποχαιρετιστήριο” γεύμα πριν τις διακοπές! Ένα γεύμα με ανάμεικτα συναισθήματα, με χαρά και συγκίνηση να κυριαρχούν καθώς ο Διευθυντής του Σχολείου Γιώργος Τσιάκαλος αποχαιρέτησε σε αυτό το φιλικό κλίμα τους συναδέλφους που για λόγους μετάθεσης αποχωρούν από τη σχολική μονάδα που προΐσταται ως διευθυντής.

Όλοι μαζί απόλαυσαν το καλό φαγητό και το όμορφο περιβάλλον στα Μεζεδοκαμώματα κι έδωσαν την υπόσχεση να ανταμώσουν και πάλι στα ίδια μέρη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή