Αποχωρήσεις και καταγγελίες στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Τα πάνω κάτω στην Ενωτική Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση στον Δήμο Φαρκαδόνας. Το σχήμα που στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά έμεινε… μισό, καθώς αποχώρ Τα πάνω κάτω στην Ενωτική Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση στον Δήμο Φαρκαδόνας. Το σχήμα που στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά έμεινε… μισό, καθώς αποχώρ Rating: 0

Αποχωρήσεις και καταγγελίες στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα

Αποχωρήσεις και καταγγελίες στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα

Τα πάνω κάτω στην Ενωτική Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση στον Δήμο Φαρκαδόνας. Το σχήμα που στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά έμεινε… μισό, καθώς αποχώρησε η μία εκ των δύο διεκδικητριών του επικεφαλής για τις δημοτικές εκλογές. Η κ. Βάσω Γάτσιου από το Διάσελλο, με χρόνια συμμετοχή και προσφορά στα του ΣΥΡΙΖΑ, από την εποχή του Συνασπισμού ακόμη, απέσυρε την υποψηφιότητά της χθες το απόγευμα. Διαπίστωσε, όπως ανέφερε η ίδια, εγγραφή μελών «εν μια νυκτί», καθώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, από τα 41 μέλη, αυτά αυξήθηκαν σε 90, γραμμένα, δε, τα ονόματά τους σε μια κόλλα αναφοράς.

Αυτό, σε συνδυασμό με παραβίαση ακόμη και καταστατικών αρχών του συνδυασμού, οδήγησαν την ίδια σε αποχώρηση από τη διαδικασία, όπως συνέβη και με άλλα μέλη, που μάλιστα είχαν πρωτοστατήσει στη δημιουργία του.

Η κ. Γάτσιου έκανε, επίσης, λόγο, για συμπεριφορές που δεν συνάδουν με κανέναν τρόπο με το ήθος και τη συμπεριφορά της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Είναι, λοιπόν, προφανές, ότι ο συνδυασμός δεν θα πάει ενωμένος στις εκλογές. Εξάλλου, η υποψηφιότητα του φαρμακοποιού Σπύρου Σαπουνά, είχε ήδη δημιουργήσει τριβές και σοβαρότατες ενστάσεις από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Φάνηκε πια, ότι αυτό είχε και έκφραση στη διαδικασία που χθες το απόγευμα είχε προγραμματιστεί για τη διαδικασία ανάμεσα στα μέλη του συνδυασμού.

Το τι θα συμβεί στον εν λόγω Δήμο, πλέον, προφανώς θα συζητηθεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Θανάσης Μιχαλάκης
(Πρώτη δημοσίευση ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 24-2-14)

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή