Αποχωρεί από την ηγεσία του ΛΑΟΣ ο Γ. Καρατζαφέρης Reviewed by Momizat on . Το κάκιστο αποτέλεσμα του ακροδεξιού ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές προκαλεί ανακατατάξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μια ημέρα μετά την εκλογικ Το κάκιστο αποτέλεσμα του ακροδεξιού ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές προκαλεί ανακατατάξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μια ημέρα μετά την εκλογικ Rating: 0

Αποχωρεί από την ηγεσία του ΛΑΟΣ ο Γ. Καρατζαφέρης

Αποχωρεί από την ηγεσία του ΛΑΟΣ ο Γ. Καρατζαφέρης

Το κάκιστο αποτέλεσμα του ακροδεξιού ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές προκαλεί ανακατατάξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μια ημέρα μετά την εκλογική μάχη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηγεσία του κόμματος που ίδρυσε.

Με καταμετρημένο το 86% των εκλογικών τμημάτων, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έλαβε το 1,23% των ψήφων.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Γ. Καρατζαφέρης, γράφει:

«Ο Ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να είναι ωφέλιμες για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους σε όλη την Ελλάδα που προσπάθησαν σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος και η οποία θ’ ανοίξει τον δρόμο στην Νέα Γενιά. Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή