Αποχωρεί από τη Διεύθυνση της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ο Παναγιώτης Πάτρας Reviewed by Momizat on . Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη Διεύθυνση της Αναπτυξιακής εταιρείας του νομού Τρικάλων ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. Στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη Διεύθυνση της Αναπτυξιακής εταιρείας του νομού Τρικάλων ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. Στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ Rating: 0

Αποχωρεί από τη Διεύθυνση της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ο Παναγιώτης Πάτρας

Αποχωρεί από τη Διεύθυνση της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ο Παναγιώτης Πάτρας

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη Διεύθυνση της Αναπτυξιακής εταιρείας του νομού Τρικάλων ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Στη χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην έδρα της εταιρείας στην Καλαμπάκα, ο επί σειρά ετών Διευθυντής της, Παναγιώτης Πάτρας, γνωστοποίησε στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. ότι δεν επιθυμεί την ανανέωση της σύμβασής του με την ΚΕΝΑΚΑΠ, διότι από τις αρχές του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη Μολδαβία, όπου αναλαμβάνει σύμβουλος για τα προγράμματα που αφορούν στην Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας.

Ο Πρόεδρος Χρήστος Ν. Σινάνης και τα μέλη του Δ.Σ. έκαναν δεκτή την παραίτηση του κ. Πάτρα, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.

Τη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά και μέχρι να εξεταστεί το θέμα της πλήρωσή της ο υποδιευθυντής της εταιρείας και επί σειρά ετών κορυφαίο διοικητικό στέλεχός της, Βάιος Κουτής.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο κ. Σινάνης παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο Μετεώρων Πανόραμα.

 

kenakap-meteor-panor1kenakap-meteor-panor3

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή