Αποχωρεί ο Χρήστος Λάππας από δημοτικός σύμβουλος Reviewed by Momizat on . Την απόφαση του να παραιτηθεί ως το τέλος του έτους από δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, Την απόφαση του να παραιτηθεί ως το τέλος του έτους από δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, Rating: 0

Αποχωρεί ο Χρήστος Λάππας από δημοτικός σύμβουλος

Αποχωρεί ο Χρήστος Λάππας από δημοτικός σύμβουλος

Την απόφαση του να παραιτηθεί ως το τέλος του έτους από δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, θέλοντας με αυτή του την κίνηση να δώσει τη δυνατότητα στους νέους να βγουν μπροστά:

«Δήλωσα ευθέως στην προχθεσινή ολομέλεια της δημοτικής μας παράταξης ότι εγώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα αποχωρήσω, δίνοντας τόπο στα νιάτα. Από καιρό το είχα αποφασίσει, το δήλωσα και δημόσια.

Το αν θα ακολουθήσουν αυτή την κίνηση και άλλοι ‘παλιοί’ από τη δημοτική μας ομάδα δεν το γνωρίζω, καθένας είναι κύριος του εαυτού του. Εγώ θα τους κάνω αυτή την προτροπή, και ας αποφασίσουν οι ίδιοι.

Πρώτη επιλαχούσα να πάρει τη θέση στο δημοτικό συμβούλιο είναι η Νατάσα Παιδή.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή