Αποχώρησε από την προεδρία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων ο Παναγιώτης Κατσαρός – Τι έγραψε στο facebook… Reviewed by Momizat on . «Η ζωή συνεχίζεται…» Με μια φωτογραφία που χορεύει συνόδευσε το post που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Παναγιώτης Κατσαρός, ο οποίος μ’ αυτό τον τρόπο ε «Η ζωή συνεχίζεται…» Με μια φωτογραφία που χορεύει συνόδευσε το post που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Παναγιώτης Κατσαρός, ο οποίος μ’ αυτό τον τρόπο ε Rating: 0

Αποχώρησε από την προεδρία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων ο Παναγιώτης Κατσαρός – Τι έγραψε στο facebook…

Αποχώρησε από την προεδρία του Συλλόγου  Σαρακατσαναίων  ο Παναγιώτης Κατσαρός – Τι έγραψε στο facebook…

«Η ζωή συνεχίζεται…» Με μια φωτογραφία που χορεύει συνόδευσε το post που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Παναγιώτης Κατσαρός, ο οποίος μ’ αυτό τον τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την προεδρία του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν.Λάρισας.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πρώην, πλέον, προέδρου των Σαρακατσαναίων:

«Μετά από παρουσία 5 χρόνων στην προεδρία του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν.Λάρισας ανακοινώνω σήμερα την αποχώρηση μου από την θέση του προέδρου. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε αυτά τα χρόνια. Τα τρία Δ.Σ. που συνεργαστήκαμε άψογα, την Ομοσπονδία μας και ιδιαίτερα το πρόεδρο Γεώργιο Μουτσιάνα, τα μέλη και τους χορευτές του Συνδέσμου μας και όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια να διατηρηθεί ο Σύνδεσμος ψηλά.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πρώην προέδρους Νικόλαο Κατσαρό και Γεώργιο Καλόγηρο που με τις συμβουλές τους με οδηγούσαν πάντα σε σωστές αποφάσεις.
Τελευταίο αφήνω τον καλύτερο μου συνεργάτη, που μαζί του πορευτήκαμε και τα πέντε χρόνια, τον χοροδιδάσκαλο μας Δημήτρη Σαμουρέλη. Όσοι έζησαν αυτά τα χρόνια από κοντά τις προσπάθειες μας σίγουρα είδαν το έργο μας.
Η ζωή συνεχίζεται…»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή