Αποχώρησε ο Απ. Παντέρας από τη διεκδίκηση του Δήμου Πύλης Reviewed by Momizat on . Η αποχώρηση του Απ. Παντέρα από τη διεκδίκηση του Δήμου Πύλης, αφήνει πολλά ενδεχόμενα. Ο τέως Δήμαρχος Πινδέων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Η αποχώρηση του Απ. Παντέρα από τη διεκδίκηση του Δήμου Πύλης, αφήνει πολλά ενδεχόμενα. Ο τέως Δήμαρχος Πινδέων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Rating: 0

Αποχώρησε ο Απ. Παντέρας από τη διεκδίκηση του Δήμου Πύλης

Αποχώρησε ο Απ. Παντέρας από τη διεκδίκηση του Δήμου Πύλης

Η αποχώρηση του Απ. Παντέρα από τη διεκδίκηση του Δήμου Πύλης, αφήνει πολλά ενδεχόμενα. Ο τέως Δήμαρχος Πινδέων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πύλης ανακοίνωσε το Σάββατο σε συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας, την πρόθεσή του να μην κατέλθει ξανά ως υποψήφιος Δήμαρχος. Αρχικώς αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση, όπου περίγραψε την κατάσταση ως δύσκολη, θεωρώντας ότι αυτή έχει απαξιωθεί και υποβαθμιστεί. Ασκησε κρτική στη κυβέρνηση για τα όσα δεν πέτυχε ο “Καλλικράτης” με τη μεταφορά πόρων αλλά πρόσθετων αρμοδιοτήτων, καθώς και τη μη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Ειδικά για τον εκλογικό νόμο, καυτηρίασε τις “δεσμεύσεις” του Πρωθυπουργού για την αλλαγή του εκλογικού νόμου,  διαφάνεια, αξιοκρατία κ.α., τα οποία δεν πραγματοποιήθηκαν, στον βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας.

Αναφέρθηκε σε περικοπές πόρων, σε διαλυμένες κοινωνικές δομές και σε συσσωρευμένα χρέη. Επίσης, ανέφερε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, ευχαριστώντας του συνεργάτες του και τους 6.000 δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Πύλης, που τίμησαν με τη ψήφο τους το συνδυασμό “Πύλη στο Μέλλον”.

Πλέον, οι διεκδικητές είναι σίγουρα τρεις: ο νυν δήμαρχος Κ. Κουφογάζος, ο Κ. Μαράβας και ο πρωτοεμφανιζόμενος Γ. Περγαντής. Αναμένονται, φυσικά, εξελίξεις

 

Αφήστε το σχόλιο σας