Αποχώρηση Μηλιού από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . «Αποχαιρέτησε» το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ο έως τώρα επικεφαλής του κ. Γιάννης Μηλιός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Αποχαιρέτησε» το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ο έως τώρα επικεφαλής του κ. Γιάννης Μηλιός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Rating: 0

Αποχώρηση Μηλιού από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Αποχώρηση Μηλιού από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

«Αποχαιρέτησε» το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ο έως τώρα επικεφαλής του κ. Γιάννης Μηλιός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ίσως και να έγιναν πράξη οι προβλέψεις του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος μετά τη δημοσιοποίηση της διαφωνιάς του κ. Μηλιού με τη συμφωνία του Eurogroup, είχε δηλώσει με νόημα ότι «προς το παρόν» παρέμενε σ΄αυτή τη θέση, μία δήλωση η οποία οδήγησε τον κ. Μηλιό να κάνει λόγο για «ανθρωποφαγία».

Γεγονός είναι πάντως ότι ο κ. Μηλιός με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή