ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΩΣ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία Reviewed by Momizat on . Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι από τη φετινή σχολική χρονιά αλλάζει η ημερομηνία των εγγραφών στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία και πλέον, θα Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι από τη φετινή σχολική χρονιά αλλάζει η ημερομηνία των εγγραφών στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία και πλέον, θα Rating: 0

ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΩΣ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία

ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΩΣ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ  Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι από τη φετινή σχολική χρονιά αλλάζει η ημερομηνία των εγγραφών στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία και πλέον, θα γίνονται από τις 2 έως 19 Μαΐου.

Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες που τα παιδιά τους : έχουν γεννηθεί το έτος 2012 και 2013 να κάνουν αίτηση εγγραφής στο νηπιαγωγείο της περιοχής τους αν έχχουν γεννηθεί το 2011 να κάνουν αίτηση εγγραφής στο δημοτικό σχολείο της περιοχής τους.

Επισημάνεται ότι τα νηπιαγωγεία δέχονται όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων. Δεν χρειάζεται οι γονείς να προσκομίσουν πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών. Τα πιστοποιητικά αναζητούνται από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου από το Πληροφοριακό σύστημα «myschool» δίνοντας ο γονέας τα παρακάτω στοιχεία: α. επώνυμο μαθητή β. όνομα μαθητή γ. όνομα πατέρα δ. όνομα μητέρας ε. ημερομηνία γέννησης. Όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία δύναται να λειτουργήσουν με ολοήμερο πρόγραμμα. Οι γονείς θα προσκομίσουν το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή