Απόλαυσαν τον Γ. Χαρούλη οι τρικαλινοί Reviewed by Momizat on . Περίπου 2.000 άτομα κάθε ηλικίας από την Καλαμπάκα, τον νομό μας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα βρέθηκαν  στο κάμπινγκ στο 1ο χλμ. Καλαμπάκας – Τρικάλων για την π Περίπου 2.000 άτομα κάθε ηλικίας από την Καλαμπάκα, τον νομό μας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα βρέθηκαν  στο κάμπινγκ στο 1ο χλμ. Καλαμπάκας – Τρικάλων για την π Rating: 0

Απόλαυσαν τον Γ. Χαρούλη οι τρικαλινοί

Απόλαυσαν τον Γ. Χαρούλη οι τρικαλινοί

Περίπου 2.000 άτομα κάθε ηλικίας από την Καλαμπάκα, τον νομό μας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα βρέθηκαν  στο κάμπινγκ στο 1ο χλμ. Καλαμπάκας – Τρικάλων για την πρώτη ημέρα του τριήμερου  Meteora Music Festival, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μετεώρων για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Την αυλαία των συναυλιών άνοιξε φέτος η Katerine Duska, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Οι μουσικές της επιρροές έχουν πολυπολιτισμικό χαρακτήρα, ενώ ακολουθεί Indie Pop-Folk, Neo Soul και Jazz μονοπάτια.

Μετά την Katerine Duska το κοινό ξεσήκωσε ο Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Ο Χαρούλης τίμησε όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του.

XAROUL5 XAROUL XAROUL1 XAROUL3 XAROUL4Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ
Σάββατο 26/7
20:30 Soul Mates
22:00 Μπλε

Κυριακή 27/7
20:30 Villagers of Ioannina City
22:00 My Excuse.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή