"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Απόλλων Παραλιμνίου-Τρίκαλα 1-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αναμέτρηση άρχισε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να πιέζουν την ομάδα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, στο 16′ ο Γκότοβος κατάφερε να αστοχήσει σχεδόν πάνω από την γραμμή με το 0-0 να παραμένει. Κι εκεί που το παιχνίδι έδειχνε πως αν είχε γκολ, αυτό θα το πετύχαινε η ομάδα των Τρικάλων, τελικά οι τυπικά γηπεδούχοι αιφνιδίασαν κι έκαναν το 1-0!

Στο 31′, ο Κεγαγιάς εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των Τρικάλων αδράνησε και ο Μερεσιώτης κέρδισε τον Ταΐρη για το 1-0. Ωστόσο, το προβάδισμα αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Γιουκαρής στο 43′ μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πέρασε την μπάλα στον Τσιμίκα ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τα Τρίκαλα να μένουν στο 54′ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσιάρα. Αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο του Απόλλωνα που φυσικά και ήταν ευχαριστημένος με την βαθμό της ισοπαλίας. Φάσεις δεν είχαμε στο δεύτερο 45λεπτο μέχρι και το 79′, όταν ο Γκουγκούδης είδε κι αυτός δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε αφήνοντας τα Τρίκαλα με 9 παίκτες.

Μετά από αυτή την αποβολή, τα Τρίκαλα άγγιξαν τη νίκη, όταν στο 83′ ο Συμελίδης πέρασε στον Ηλιάδη κι αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Κάπως έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Δ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (80′ Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65′ Μπονέρης), Ζυγκερίδης
ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73′ Γκουγκούδης), Ράντι (63′ Ηλιάδης), Ρούνει (84′ Kέζος), Μακρίδης

Βαθμολογία 6ου ομίλου:
1. Απόλλων Παραλιμνίου 1
2. Τρίκαλα 1
3. Αστέρας Τρίπολης 0*
4. Απόλλων Σμύρνης 0*
*Αγωνίζονται στις 19:00
Πηγή:www.gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης