Απόφαση κόλαφος του Υπουργείου Παιδείας για τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Άλλο ένα ράπισμα για το νομό μας και τη πόλη των Τρικάλων μέσα σε λίγες ημέρες μετά την υποβάθμιση των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην αρχή της τουριστικής περιόδ Άλλο ένα ράπισμα για το νομό μας και τη πόλη των Τρικάλων μέσα σε λίγες ημέρες μετά την υποβάθμιση των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην αρχή της τουριστικής περιόδ Rating: 0

Απόφαση κόλαφος του Υπουργείου Παιδείας για τα Τρίκαλα

Απόφαση κόλαφος του Υπουργείου Παιδείας για τα Τρίκαλα

Άλλο ένα ράπισμα για το νομό μας και τη πόλη των Τρικάλων μέσα σε λίγες ημέρες μετά την υποβάθμιση των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην αρχή της τουριστικής περιόδου, έρχεται να προστεθεί με την ανακοίνωση των εισακτέων στις σχολές από το Υπουργείο Παιδείας το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Σε σύνολο 5.135 φοιτητών που εισάγονται στα 35 τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις δύο σχολές των Τρικάλων(ΤΕΦΑΑ και Διαιτολογίας) εισάγονται μόνο 307 στο πρώτο έτος.

Αναλυτικά στα 14 τμήματα του Βόλου προβλέπεται να εισαχθούν 1872 σπουδαστές, στα 10 της Λάρισας 1629, στις 5 της Λαμίας 797, στα 4 της Καρδίτσας 530 και ουραγός τα Τρίκαλα με 307.

Και για τις δύο περιπτώσεις καταφανούς αδικίας του νομού, κοινοβουλευτικοί, αυτοδιοικητικοί και φορείς της περιοχής σιωπούν ενώ την ίδια στιγμή οι Τρικαλινοί πολίτες και τα τοπικά ΜΜΕ αποθεώνουν τους ντόπιους “Τσακατσούκους”.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή