Από αύριο Παρασκευή σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τη δυνατότητα να προμηθευθούν τις νέες κάρτες διαρκείας θα έχουν από την Παρασκευή 15 Ιουλίου  οι φίλαθλοι των Τρικάλων. Αναφορικά με τις τιμές των ημερησίων ει Τη δυνατότητα να προμηθευθούν τις νέες κάρτες διαρκείας θα έχουν από την Παρασκευή 15 Ιουλίου  οι φίλαθλοι των Τρικάλων. Αναφορικά με τις τιμές των ημερησίων ει Rating: 0

Από αύριο Παρασκευή σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Τρικάλων

Από αύριο Παρασκευή σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Τρικάλων

Τη δυνατότητα να προμηθευθούν τις νέες κάρτες διαρκείας θα έχουν από την Παρασκευή 15 Ιουλίου  οι φίλαθλοι των Τρικάλων. Αναφορικά με τις τιμές των ημερησίων εισιτηρίων, στα μαθητικά θα είναι μόλις 3 ευρώ, στις θύρες 1, 2, 3 από 10 ευρώ, ενώ στις θύρες 4 και 5 από 15 ευρώ.

Από 15 Ιουλίου σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Τρικάλων
Αναλυτικά: «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως από 15/07/2016 θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Η ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ κόντρα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ενισχύσει στο μέγιστο το ρόστερ της ομάδας με αποκλειστικό στόχο να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League κατακτώντας μία από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο για τη Superleague.
Με αίσθημα ευθύνης προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, προσάρμοσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας σε συμφέρουσες τιμές και εμφανώς πιο «ανταποδοτικά» ως προς τις τιμές των εισιτηρίων για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι τιμές των ημερησίων εισιτηρίων αγώνα θα διαμορφωθούν ως εξής:
ΘΥΡΑ 4-5: 15,00 €
ΘΥΡΑ 1-2-3: 10,00 €
Μαθητικό : 3,00 €
Κατόπιν όλων αυτών αποφασίστηκαν ως εξής οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 17 αγώνες πρωταθλήματος και όλους τους αγώνες Κυπέλλου ως εξής:
GOLD (Θύρα 5) : 350,00 € * (Θέσεις VIP)
RED (Θύρα 4) : 180,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα)
BLUE (Θύρα 1) : 120,00 € * (Απέναντι κερκίδα)
Παιδικό (Θύρα 5) : 50,00 € (για ανήλικους έως 17 ετών)
* Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές χορηγών με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.
* Η ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς το φίλαθλο κοινό και θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου γι’αυτό και απαιτούνται για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία).
* Επίσης από φέτος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για διευκόλυνση των φιλάθλων.
* Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΤ ΨΗΛΑ !»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή