Από Καλόγηρους άρξασθαι για τον Κ. Κουφογάζο Reviewed by Momizat on .   Στους Καλογήρους βρέθηκαν το Σάββατο 22 Μαρτίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος και συνεργάτες του προσκεκλημένοι του υποψ. Προέδρου Μιχάλη Ζάμπρα,  ό   Στους Καλογήρους βρέθηκαν το Σάββατο 22 Μαρτίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος και συνεργάτες του προσκεκλημένοι του υποψ. Προέδρου Μιχάλη Ζάμπρα,  ό Rating: 0

Από Καλόγηρους άρξασθαι για τον Κ. Κουφογάζο

Από Καλόγηρους άρξασθαι για τον Κ. Κουφογάζο

 

Στους Καλογήρους βρέθηκαν το Σάββατο 22 Μαρτίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος και συνεργάτες του προσκεκλημένοι του υποψ. Προέδρου Μιχάλη Ζάμπρα,  όπου τους επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της κοινότητας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κουφογάζος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που ανέλαβε το 2011 όπου το χρέος από 17 εκ. Ε σήμερα ανέρχεται περίπου στα 6 εκ. Ε, στις παρεμβάσεις που έγιναν στον Καλλικρατικό Δήμο Πύλης, καθώς και στα έργα που προγραμματίζονται για την νέα περίοδο σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν συνταχθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τους Καλογήρους.

Παρόντες ήταν οι π. Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κουτσονάσιος και Ηλίας  Λαμπρογιώργος, ο Δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπαλλάς, ο εκ Καλογήρων καταγόμενος  δικηγόρος Παναγιώτης Βούλγαρης, ο πρόεδρος επαγγελματιών ορεινού όγκου Γιώργος Κωτούλας καθώς και  υποψ. Δημοτικοί σύμβουλοι των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών .
kouf2 kouf1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή