Από τα ορεινά των Τρικάλων στην Αθήνα ο Θοδωρής Χήρας Reviewed by Momizat on . Τα ορεινά χωριά της Δ.Ε. Αιθήκων επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Τα ορεινά χωριά της Δ.Ε. Αιθήκων επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Rating: 0

Από τα ορεινά των Τρικάλων στην Αθήνα ο Θοδωρής Χήρας

Από τα ορεινά των Τρικάλων στην Αθήνα ο Θοδωρής Χήρας

Τα ορεινά χωριά της Δ.Ε. Αιθήκων επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του «Πύλης Όραμα».

Περιόδευσε στην Πύρρα, στον Άγιο Νικόλαο (Καμνιάι), στην Αθαμανία (Μουτσιάρα) και στο Γαρδίκι, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παράλληλα ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού για τη λύση των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Χήρας, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, βουνό, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας προσκαλεί τους ετεροδημότες της Αττικής στην προεκλογική του ομιλία την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο “Athens Zafolia Hotel” επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 87-89.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή