Από τα Τρίκαλα σήμερα η τηλεοπτική ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Πεντέμισι μήνες τώρα οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης, Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ δίνουν τον αγώνα τους για ελευθεροτυπία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη. Απέναντι σ Πεντέμισι μήνες τώρα οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης, Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ δίνουν τον αγώνα τους για ελευθεροτυπία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη. Απέναντι σ Rating: 0

Από τα Τρίκαλα σήμερα η τηλεοπτική ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΕΡΤ

Από τα Τρίκαλα σήμερα η τηλεοπτική ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΕΡΤ

Πεντέμισι μήνες τώρα οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης, Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ δίνουν τον αγώνα τους για ελευθεροτυπία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη.

Απέναντι σε μία κυβέρνηση που κλείνει πραξικοπηματικά την ΕΡΤ, απέναντι σε μία κυβέρνηση που κλείνει με χειροπέδες το Ραδιομέγαρο, σε μία κυβέρνηση που ξεπουλά τα πάντα στο ιδιωτικό κεφάλαιο, οι εργαζόμενοι της ελεύθερης ΕΡΤ στεκόμαστε όρθιοι και αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία.

Στο πλαίσιο του αγώνα των εργαζομένων, το πρωί της Πέμπτης από τις 8 έως τις 11 η εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θα προβληθεί ζωντανά από τα Τρίκαλα με τους Νίκο Αγγελίδη, Αλέξανδρο Ζαούτσο και Ελπίδα Κουτσογιάννη.

Συντονιστείτε για την τηλεοπτική μετάδοση της εκπομπής, αύριο Πέμπτη 28 Νοεμβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 11 διαδικτυακά μέσω του ertopen.com ή από όποιο άλλο διαδικτυακό ιστότοπο μεταδίδει το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η ίδια εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά σε όλη τη Θεσσαλία από τους 98,3 f.m.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή