Από την Οιχαλία το «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη Reviewed by Momizat on . Από την Οιχαλία ξεκινά και επίσημα το «Νέο Ξεκίνημα», ο συνδυασμός που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης. Η πρώτη εκδήλωση του κ. Μπα Από την Οιχαλία ξεκινά και επίσημα το «Νέο Ξεκίνημα», ο συνδυασμός που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης. Η πρώτη εκδήλωση του κ. Μπα Rating: 0

Από την Οιχαλία το «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη

Από την Οιχαλία το «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη

Από την Οιχαλία ξεκινά και επίσημα το «Νέο Ξεκίνημα», ο συνδυασμός που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Η πρώτη εκδήλωση του κ. Μπαγιώτη αναμένεται να διοργανωθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας.

Κατά την πρώτη εκδήλωση – παρουσίαση στην Οιχαλία ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του ενώ θα ανακοινώσει ένα μεγάλο μέρος υποψηφίων του συνδυασμού του.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους του να προσκαλούν το σύνολο των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας να παραστούν στην εναρκτήρια εκδήλωση του συνδυασμού βαδίζοντας προς τις εκλογές του Μαΐου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή