Από την Παρασκευή η εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Η εμποροπανήγυρη αποτελεί για αρκετές δεκαετίες οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Καλαμπάκας. Συνδεδεμένη με την εορτή του Προφήτη Η εμποροπανήγυρη αποτελεί για αρκετές δεκαετίες οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Καλαμπάκας. Συνδεδεμένη με την εορτή του Προφήτη Rating: 0

Από την Παρασκευή η εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας

Από την Παρασκευή η εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας

Η εμποροπανήγυρη αποτελεί για αρκετές δεκαετίες οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Καλαμπάκας. Συνδεδεμένη με την εορτή του Προφήτη Ηλία, αποτελούσε πόλο έλξης επισκεπτών για την Καλαμπάκα και σημαντικές εμπορικές δραστηριότητες πραγματοποιούνταν κατά τη λειτουργία της.

Η εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο σημείο “s”στην οδό Κωτούλα, ενώ θα ξεκινήσει νωρίτερα τη λειτουργία της, προκειμένου να λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο που μεσολαβεί.

Αυτό εκτιμάται ότι θα αναβαθμίσει την εμποροπανήγυρη και θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους επισκέπτες να περιηγηθούν σ’ αυτή και να τονώσουν την εμπορική κίνηση της πανήγυρης.

Η διάρκεια της προσδιορίζεται από την επίσημη έναρξή της την Παρασκευή 17 Ιουλίου, έως την Τρίτη 21 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή