Από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με αγάπη! Reviewed by Momizat on . Καλές γιορτές να έχουμε!  Σήμερα  φωταγωγήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης του Ληθαίου ποταμού - στα Τρίκαλα Θεσσαλίας - το μεγαλύτερο φυσικό Χριστουγεννιάτ Καλές γιορτές να έχουμε!  Σήμερα  φωταγωγήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης του Ληθαίου ποταμού - στα Τρίκαλα Θεσσαλίας - το μεγαλύτερο φυσικό Χριστουγεννιάτ Rating: 0

Από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με αγάπη!

Από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με αγάπη!

Καλές γιορτές να έχουμε! 
Σήμερα  φωταγωγήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης του Ληθαίου ποταμού – στα Τρίκαλα Θεσσαλίας – το μεγαλύτερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας, σημαίνοντας έτσι την αρχή της εορταστικής περιόδου στην πόλη, που εδώ και εφτά χρόνια, με τον Μύλο των Ξωτικών – το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας – της έχει δικαίως δοθεί ο χαρακτηρισμός ως η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων της χώρας μας.


Μετά την αντίστροφη μέτρηση του δημάρχου και ομάδας παιδιών, τα εκατοντάδες λαμπάκια στο δέντρο που στέκει αγέρωχο δίπλα στην λιμνούλα με τα σιντριβάνια και το άγαλμα του Νικολάκη, άναψαν, ντύνοντας την τραυματισμένη – μετά το κόψιμο των άρρωστων δέντρων – κεντρική πλατεία στα γιορτινά της. Ευθύς αμέσως, εντυπωσιακά πολύχρωμα πυροτεχνήματα έλαμψαν στον ουρανό, κάνοντας τους παρευρισκόμενους, Τρικαλινούς αλλά και πολλούς επισκέπτες που έχουν έρθει στην πόλη – καθώς αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, θα γίνει η επίσημη τελετή έναρξης του 7ου Μύλου των Ξωτικών – να ξεχάσουν έστω για λίγο τα προβλήματα που επιβάλλει η οικονομική κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία.
Λέλα Κατεχάκη, Τρίκαλα, 2 Δεκεμβρίου 2017
Φωτογραφία: © Λελα Κατεχάκη/ 2017/ Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή